![Przetestowałam 5 tłuszczów i różnica była ogromna. Tylko na tym oleju ryba wychodzi idealnie [PORADA I PRZEPIS]](https://g.infor.pl/p/_files/38515000/psari-plaki-czyli-ryba-pieczona-w-pomidorach-przepis-prosto-z-grecji-38514775.jpg)
Przetestowałam 5 tłuszczów i różnica była ogromna. Tylko na tym oleju ryba wychodzi idealnie [PORADA I PRZEPIS]
Smażysz rybę i zawsze wychodzi tłusta? Sprawdź, jaki tłuszcz daje chrupiącą skórkę i zachowuje wartości odżywcze. Wypróbuj dziś i sięgnij po odpowiedni tłuszcz i usmaż rybę, która będzie chrupać, nie będzie tłusta i zachowa więcej wartości odżywczych - potem podziel się ze znajomymi jak wyszło! Na końcu mojego artykułu - praktyczne porady i szybki przepis.
26 listopada 2025, 07:01

Codziennie używasz oleju słonecznikowego? Sprawdź, dlaczego może szkodzić nerkom
To jeden z najbardziej popularnych produktów używany w kuchni przez wielu Polaków. Okazuje się, że olej słonecznikowy, bo o nim mowa, wcale nie jest taki zdrowy i bezpieczny. Może uszkadzać nerki i powodować ból głowy. Niewiele osób wie, że pod wpływem wysokiej temperatury wydziela substancje niebezpieczne dla zdrowia.
29 października 2025, 10:13
